Men lugna dig!

Tiden menar jag alltså. Vart tar den vägen egentligen? De senaste veckorna känns som att jag knappt hunnit stiga upp ur sängen på måndag morgon innan det är dags att ta helg igen. Samtidigt trivs jag väldigt bra när jag har mycket att göra. Faktum är att det mest stressande jag vet (något jag tror de flesta företagare håller med om) är när jag INTE har något att göra. Inget att göra, inga pengar, ingen mat på bordet. Simple as that! I veckan hade jag en produktplåtning i studion för Marabou som ska lansera några nya produkter. vilka de är får vara en hemlis tills de blivit officiella någon gång under Januari. Bilderna togs i uppdrag av deras PR-byrå och kommer förhoppningsvis publiceras i en mängd olika medier. PR-bilder till skillnad från rena reklambilder ska för det mesta funka i så många sammanhang som möjligt. Därför måste vi tänka på att inte göra bilderna FÖR "reklamiga". Bilden ska ju kunna publiceras i allt från dagstidningar till glossy magasin.

Choklad är ett lite trixigt material att arbeta med p.g.a. sin repkänslighet. Tar du i en chokladbit så syns det direkt på den blanka ytan. Detta medför att det för det mesta blir en hel del "städjobb" i efterbehandlingen. Ta bort repor, snygga till ytor och kanter, framhäva innehåll o.s.v. Jag har spelat in min efterbehandling som jag tänkte dela med mig av när jag har tillåtelse att visa produkten.

Jag gillar de här uppdragen väldigt mycket! Dels för att jag och Johanna från PR-byrån (som stylar) har jobbat mycket tillsammans och har utvecklat ett sammansvetsat arbetssätt vilket ger oss en vettig nivå på arbetstempot med bra resultat. Och dels för att det nu i vintertid är skönt att få stå inne i varma studion och ha nära till kaffekokaren ;) Faktum är att jag hade bakat lite annorlunda lussebullar (med rom, fikon och tre timmars jästid) förra helgen som jag tog med och bjöd på. Uppskattat!