En förmiddag med Peter Siepen

Om ni varit inne och titta på min nya hemsida, den nya, som du hittar här. Så finns där en serie bilder på Peter Siepen som jag plåtade strax innan sommaren.Tanken är att bilderna ska vara med i en ny tidning som inte blivit officiell ännu. Men eftersom det verkar dra ut rejält på tiden med första numret har jag fått tillåtelse att använda bilderna till min egen marknadsföring, d.v.s. här och i min portfolio o.s.v. Bilderna är till ett reportage om Peter och hans "förhållande" till sin cykel som transportmedel. I tidningen kommer det finnas ett större omfång bilder.

Peter är ju en karaktär utan dess like, vilket så klart är en del av hans framgångsrecept och något han är fullt medveten om. Han berättade att de som anlitar honom inte bara gör det för hans musikarkiv utan de köper ju honom som karaktär och person. Hela hans stil gör honom också väldigt tacksam att fotografera. Några dagar innan hade jag varit runt i och rekat några bra locations i närheten av hans stammisfik som vi hade som utgångspunkt. Så efter första bilderna inne i caféet kunde vi smidigt beta av platserna en efter en.

I vanliga fall är jag ganska urlakad på energi efter en dags fotograferande men så var inte fallet den här gången, snarare tvärtom! Peter var väldigt proffsig och lätt att arbeta med. Personlig, och ingenting var något problem, dessutom var han fylld till bredden med roliga och intressanta historier. Det är alltid kul att jobba med folk som engagerar sig och vill hjälpas åt att göra en så bra produkt som möjligt.